fresh2o

Met SoRosa bied ik manieren om vanuit het drukke hoofd meer te zakken in het lichaam, en om te aarden en ontspannen. Een zuivere en schone levensstijl is hier onlosmakelijk mee verbonden. Al langere tijd was ik op zoek naar een geschikt waterfiltersysteem, omdat ik geloof dat het juiste en gezuiverde water ons veel meer tot onszelf kan brengen, en ons kan voeden en laten ontdoen van gifstoffen.

Het Nederlandse drinkwater is één van het best gezuiverde, in vergelijking met andere landen. Desondanks bevat ons drinkwater nog veel andere belastende stoffen, zoals zware metalen als nitraat en lood, maar ook chloor, fluor, kalk, pesticiden en reststoffen van allerlei soorten medicijnen. En omdat het aanbevolen is om twee liter water per dag te drinken, is het heel mooi om het gezuiverde drinkwater, nog meer te zuiveren, met een  waterfiltersysteem. Dit waterfiltersysteem is heel erg fijn omdat deze het proces nabootst van natuurlijk bronwater. En de stoffen die we nodig hebben die de eerste filtering eruit haalt, worden er later weer aan toegevoegd. Ook hoeft deze niet aangesloten te worden op de hoofdkraan, maar het is een losstaande filter die je kan verplaatsen. Ik wilde het eerst natuurlijk ook uitproberen voordat ik het geloofde, maar ik heb na een paar dagen dit filter gebruikt te hebben heb ik al veel verschillen gemerkt: ik voelde me helderder, ging detoxen en mijn huid ziet er veel beter uit. Ook kan het meespelen dat dit water alkalisch (hier kan je voor kiezen, maar het is in ieder geval pH-neutraal) is, en dit is heel goed voor ons systeem (we zijn vaak te 'zuur', wat weer voor veel verstoorde processen in ons systeem kan zorgen. Hier een uitgebreide uitleg).

Ik voel me ook meer gegrond en heb een helderder hoofd. En dit wil ik iedereen laten ervaren, nog zuiverder drinkwater voor iedereen! Vandaar dat ik ook zo enthousiast ben over dit waterfiltersysteem, en kan je deze ook via mij bestellen. Als je meer informatie wilt sta ik je heel graag te woord. Kijk ook eens op mijn website: www.fresh2o.nl