Reactie plaatsen

Reacties

Karen
2 maanden geleden

Heerlijk ontspannend de voetreflextherapie met soundhealing (klankschalen), die combinatie is zooo fijn! Ik kan het echt iedereen aanraden!!

En Roos is een superfijne lieve vrouw, daar kan je je makkelijk aan overgeven.

Emile
2 maanden geleden

Mantra's zingen vind ik een van de fijnste dingen om te doen. En om dat met een kleine groep bij Roos te kunnen doen, is heel bijzonder. Door zichzelf te zijn, creëert ze een intieme, hartelijke, onbevangen en lichtvoetige bedding waarin de mantra's betekenis krijgen en ik me helemaal welkom voel. Heerlijk om te doen

Anand
2 maanden geleden

Heerlijk genoten van een avondje Mantra's zingen bij Roos. Een fijne bedding van speelsheid, liefde en plezier in zo'n fijne groep van mooie lieve mensen. Voel mij dankbaar!

Anouk
2 maanden geleden

Ik ben bij Roos geweest voor meerdere massages, waarbij zij ook gebruik maakte van klankschalen. Voor mij een heel nieuwe waardevolle toevoeging om nog dieper te kunnen ontspannen.
Daarnaast heb ik al meerdere keren haar mantra avonden bij mogen wonen; ook dit was voor mij een nieuwe ervaring en ik vind het echt een helende toevoeging voor mijn persoonlijk proces waar ik momenteel doorheen ga. Bij Roos voel je je snel op je gemak, en ze zorgt voor een ongedwongen, ontspannen sfeer. Met een kopje warme cacao is het een beleving voor alle zintuigen!

Mamaji
5 maanden geleden

Met Roos samen zingen voelt licht en krachtig en verwarmend. Zij is open en verwelkomend en authentiek, wat het fijn maakt om met haar samen te zijn.

Sanne
6 maanden geleden

Ik ervoer dat Roos op een hele fijne manier door wie ze is , bedding maakt waardoor ik denk iedereen zich welkom voelt en ruimte voelt zichzelf tw zijn . Wat wil
Je nog meer ! Verder heb ik genoten van de zang avond met chocolade. helemaal top en ook voor de niet zangers onder ons een verademing, een vrolijk en inspirerend geheel.
om je stem eens wat ruimer te gebruiken samen met anderen en toch ieder op zijn wijze !

Nok
6 maanden geleden

Het was weer gezellig bij Roos mantra zingen. Als je in haar huis komt, krijg je meteen een zen gevoel. Echt een lieve warme gastvrouw. Je krijgt onbeperkt thee en lekkere gezonde hapjes. Het was gisteren best koud, dan zorgt ze voor wat dekens. Ook zorgt ze voor verbinding. Ik ontmoet elke keer weer nieuwe leuke mensen. Er wordt gekletst en gelachen.
Mantra zingen heeft iets magisch. De mooie woorden die je keer op keer zingt, Heel mediterend.
Ik was gisteren niet zo in mijn hum, maar avondje met roos kom je weer in een goede vibe. Als spirituel zelfliefde coach, moeder, vrouw en onderneemster, is het ook belangrijk je momenten te pakken en op te laden.
Ze doet ook nog andere dingen zoals klankschalen healing en heerlijke massages geven. Hiermee zorgt ze ervoor dat je meer in verbinding komt met je gevoel. Support deze topper.

Olga aleida v donselaar gordeau
6 maanden geleden

Dag , hierbij een review, ik kan alleen maar zeggen, ga ervoor, werk aan je heling , en gezondheid. Als mantelzorgster moeder. Heb ik les gegeven met name klassiek voor dementerende ouderen, ervaren, Muziek maken luisteren mantra zingen is een opbouwende beleving. Voor het bruin. Je hersens maken als het ware een salto van plezier, lerares Roos is liefdevol en gastvrij, Gun jezelf deze verhelderende positieve beleving. Ga ervoor warme groet Olga aleida.

Sylvia
7 maanden geleden

Kwam bij Roos voor een soundhealing en voet reflex. Super fijne en lieve dame, stelt je op je gemak en heeft een ontzettend fijne energie. Weet wat ze doet, echt een toppertje.

Belle
7 maanden geleden

Een heerlijke massage gehad van Roos; met aandacht, zorg en rust. De klankschalen op het einde waren te gek! Het bracht mijn lichaam in zo'n diepe staat van ontspanning. Echt heel fijn, ik wil er meer!

Serge 't Hoen
8 maanden geleden

Wat een fijne mantrazinsessies, zeg! Overigens kan ik daarnaast de voetreflexmassage en klankschalenmassage ook aanbevelen, oeh en de de atlasmassage. Lijkt wel of ik een fan ben.... Klopt!

Suzanne
8 maanden geleden

Geweldige ervaring waarin je je hoofd helemaal goed leeg kan maken. Roos doet het geweldig.! Echt iemand waarbij je je totaal op je gemak bij voelt. Heb daarna ook heerlijk geslapen. Aanrader!

Belle
9 maanden geleden

Mantrazingen is een mooie meditatieve manier om je hoofd tot rust te brengen en je lichaam te ontspannen. Het is fijn dit met een aantal mensen te doen en gaat voorbij de woorden. Roos is heel goed in een ontspannen gezellige sfeer neerzetten en begeleidt met enthousiasme, toewijding, en soms met Ukelele. Zij helpt je te zakken en thuis te komen in je lichaam. Een avondje in verbinding zingen is een fijne manier om je batterij weer op te laden. Een aanrader!

Angie
10 maanden geleden

Afgelopen woensdagavond mantra's gezongen bij Roos in het bos. Heerlijk om zo samen te zijn en te verbinden met elkaar, de natuur en de helende klanken van de repeterende mantra's. Heerlijk mijn hoofd even leeg kunnen maken en kunnen afsluiten met een vredig gevoel. Ik voel mij bij Roos op mij gemak en ik vind dat ze het erg leuk en vol enthousiastme doet. Met een dankbaar en vrolijk gevoel weer naar huis gegaan.

Harrie
10 maanden geleden

Zeer fijne energie om je bij te willen bevinden!
Roos heeft een luisterend oor en kan daar ook zeker naar handelen!
Als herboren vertrokken weer.

'De Soundhealing heeft me heel goed gedaan. Uit dat drukke hoofd en heerlijk ontspannen. Ook heb ik sindsdien geen last meer van mijn rusteloze benen. Ik heb het gevoel dat ik oude en vastzittende stress heb kunnen loslaten. Super!'-Lia

'Een behandeling bij Roos is een reis door fysieke, psychische en energetische lagen in jezelf waarbij er dingen in beweging komen, verschuiven, opengaan en helder worden. Roos is een prachtige vrouw die dit met aandacht en wijsheid begeleidt. Een absolute aanrader!'-Aletta

'Ik voelde me na de behandeling weer echt vrouwelijk ik en voelde me meer mezelf, een hele bijzondere ervaring. Bedankt lieve Roos'-Lizzy

'Na de eerste behandeling voelde ik na lange tijd weer warme voeten (en nog steeds) en mijn spijsvertering is verbeterd' -Henk

'Wat was dat fijn:) Echt heel lekker voor mijn voeten en lichaam. Je hebt me echt geraakt en voel me verbonden en heb warme voeten'-Elvana

'Het suizen in mijn oren is zoveel minder geworden en ik voel mijn lichaam weer stromen, bedankt!'-Monique

'De aandacht en zachtheid die jij gebruikt zijn uniek. Dit in combinatie met je heldervoelendheid wat er nodig is, maakt dat ik me altijd helemaal kan overgeven aan de sessie.'-Anke

'Wat een mooie methodes gebruik je voor je behandelingen. Elke keer voel ik me enorm ontspannen en dicht bij mezelf. Dank je wel!'-Peter