Reactie plaatsen

Reacties

Belle
een maand geleden

Mantrazingen is een mooie meditatieve manier om je hoofd tot rust te brengen en je lichaam te ontspannen. Het is fijn dit met een aantal mensen te doen en gaat voorbij de woorden. Roos is heel goed in een ontspannen gezellige sfeer neerzetten en begeleidt met enthousiasme, toewijding, en soms met Ukelele. Zij helpt je te zakken en thuis te komen in je lichaam. Een avondje in verbinding zingen is een fijne manier om je batterij weer op te laden. Een aanrader!

Angie
een maand geleden

Afgelopen woensdagavond mantra's gezongen bij Roos in het bos. Heerlijk om zo samen te zijn en te verbinden met elkaar, de natuur en de helende klanken van de repeterende mantra's. Heerlijk mijn hoofd even leeg kunnen maken en kunnen afsluiten met een vredig gevoel. Ik voel mij bij Roos op mij gemak en ik vind dat ze het erg leuk en vol enthousiastme doet. Met een dankbaar en vrolijk gevoel weer naar huis gegaan.

Harrie
een maand geleden

Zeer fijne energie om je bij te willen bevinden!
Roos heeft een luisterend oor en kan daar ook zeker naar handelen!
Als herboren vertrokken weer.

Aniek
10 maanden geleden

Al twee keer bij Roos geweest en voelde me bij binnenkomst al direct op mijn gemak. Roos is een heel vrolijk en oprecht persoon, openminded, neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat voor behandeling bij je op dat moment het beste past. Heb fijne atlas massages gehad die erg geholpen hebben. Daarnaast een sessie access bars gedaan, voelde echt als een cadeau voor mezelf. Veel rust hierna ervaren. Ga zeker vaker langs!

Corine
11 maanden geleden

Afgelopen week voor de 2e keer bij Roos geweest voor de massage met klankschalen, was heerlijk ontspannen en genieten, echt een aanrader. Bij binnenkomst al door de warmte en wierrook geur en middels meditatie kom je even tot rust waarna de massage start. Ook de 1e keer had ik al een fijne ervaring met pedicure en massage, Roos is een leuke, spontane en fijne persoonlijkheid waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze neemt ruim de tijd voor de behandeling, erg prettig en voor herhaling vatbaar!

Sander
een jaar geleden

Ik zocht een voetreflexzool massage, voor ontspanning en verlichting van pijn en kwam via AdemVrijBijMij bij Roos terecht. Het eerste contact verliep telefonisch en wat me direct opviel was de aangename, opgewekte stem. Leuk gesprek gehad en de eerste afspraak was snel gemaakt. Eenmaal aangekomen bij haar praktijk in De Bilt deed ze de deur open en een weldaad aan etherische oliën kwam me tegemoet. Voor iemand die hoog sensitief is en erg sterk reageert op geuren wederom een pluspunt. In haar keurige behandelkamer even een intakegesprek gehad, waarin ze uitlegde wat ze ging doen bij de Voetreflex-Soundhealingsessie. Ik voelde me helemaal op m’n gemak dus ging rustig op de behandeltafel liggen, benieuwd naar de ervaring. De voetmassage was erg fijn, i.c.m. de klankschalen die zo nu en dan een tikje kregen en het geluid op gegeven moment wel in surround leek, overal om heen die warme, serene gong, terwijl de schaal in de buurt van m’n voeten stond, heel bijzonder! Voor ik het wist voelde ik me heerlijk ontspannen en werd mijn hoofd lichter en leger, terwijl ik steeds verder wegzakte in die weldadige rust. Alle dagelijkse zorgen en pijntjes verdwenen naar de achtergrond. Na de behandeling van ruim een uur liet ze me rustig bijkomen en kreeg ik nog een kopje kruidenthee om weer even te landen op aarde en na te praten. Toen ik weg ging heb ik nog even in de auto gewacht met wegrijden om tot mezelf te komen en ben binnendoor weer naar huis gereden, i.p.v. via de snelweg, omdat ik wilde genieten van de meer ontspannen rit en genieten van de omgeving.

Een andere keer heb ik een Access Bars sessie gehad, waarbij ik niet had gezegd waar ik mee zat of wat ik wilde bereiken, maar zodra Roos mijn hoofd aanraakte, voelde ze intens, recent verdriet en dat was spot on, had net een relatie van 10 jaar beëindigd. Knap hoe ze dat aanvoelde. Ook in tijdens deze sessie weer totale ontspanning en na afloop een leeg hoofd, alsof ik was gereset. Het effect zou ook nu weer lang aanhouden. Ik merkte dat ik de tijd erna weer meer dingen oppakte en ook afmaakte (o.a. meer sporten) en vond dat erg positief.

Weer een andere sessie heb ik de Atlas massage geprobeerd, wegens jarenlange zenuwpijn na een sportblessure in mijn schouder en nek, waar ik niet afdoende kon worden geholpen met fysiotherapie en chiropractie. Was er aanvankelijk wel sceptisch over vanwege de korte duur (3 sessies van 10 minuten), maar ook hier resultaat geboekt en sinds lange tijd veel minder pijn ervaren.

Wat ik ook erg lief vond was de nazorg van Roos, ze heeft me na de behandeling nog een paar keer geappt om te vragen hoe ik de behandeling heb ervaren en hoe het met me ging en nog tips doorgestuurd met oefeningen voor mijn nek en schouder. Heel mooi, zo’n betrokken en positief ingestelde behandelaar! Kortom: ik kan Roos van harte aanbevelen, heb inmiddels ook al een vriendin naar haar doorgestuurd die ook erg te spreken was over het resultaat.

Conny Verloop
een jaar geleden

Bedankt voor de fijne behandeling: zowel de pedicure behandeling als de massage waren fantastisch!

Sabine
2 jaar geleden

Enige tijd geleden heb ik een hele fijne Acces Bars behandeling bij Roos gehad. We hebben fijn gekletst en tijdens de behandeling was het ook echt merkbaar dat sommige punten in mijn lijf warm gingen aanvoelen. Na de behandeling voelde ik me zen en relaxt!

Barry
2 jaar geleden

Ik ben nu 2x bij Roos geweest, beiden in de maand November 2020.
Ik had haar al leren kennen toen ze mij een voetreflexbehandeling gaf een paar jaar terug waar Roos ook mijn tenen heeft gelezen.

Via Facebook kwam ik weer in contact en was ik erg benieuwd naar de Acces Bars, eventueel in combinatie met Soundhealing.
Aangekomen op de leuke locatie voelde ik mij gelijk op mijn gemak in de fijne warme behandelkamer.
Het is fijn dat Roos echt naar je luistert, ik waardeer erg haar spontane energie en de tijd die ze voor je neemt.

1e sessie Acces Bars samen met Soundhealing.
Door eerst de soundhealing te doen, kon ik goed ontspannen. Leuk ook dat Roos dit combineert met voetreflex.
Ik merkte op dat ik warmte voelde op de plekken waar de stemvork werd gehouden, zag ook kleur naar voren komen.
Het was fijn om tijdens de daaropvolgende Acces Bars sessie thema's te kunnen bespreken waardoor deze ook losgemaakt of verwerkt kon worden.
Achteraf voelde ik mij erg uitgerust en zen, gemotiveerder en lichter!

2e sessie 4 weken daarna ging ik alleen voor de Acces Bars, en merkte ik meer op in mijn lichaam in het shaken/trillen en mijn ademhaling. Wederom lekker kunnen kletsen en bepaalde thema's besproken.
Bij de 2e sessie kon ik nog beter ontspannen en na de behandeling heb ik letterlijk een vreugde dansje gedaan! :)
Paar dagen na de Acces Bars eindelijk weer eens echt de tijd genomen voor mij-zelf i.p.v. constant maar bezig te zijn en te rennen.
Veel kunnen loslaten door te huilen. Thema moeiteloos kwam naar voren. Ik had weer ruimte kunnen maken en sommige dingen weegden niet zo zwaar meer.

Al met al ben ik superblij dit mij het gene gaf om weer lichter te zijn en ruimte te kunnen maken. Zeker een aanrader!

Niek
2 jaar geleden

Al een paar keer een soundbar behandeling bij Roos gehad. ik ben er zelf altijd vrij sceptisch over. maar ik word er echt super ontspannen van. En het werkt bij mij ook echt nog een tijd door.

Op mijn werk bijvoorbeeld, heb ik veel meer rust in mijn hoofd en heb ik ook meer overzicht, en ben niet zo gehaast. Ik ga zeker terug komen. bedankt Roos

Sebastiaan
2 jaar geleden

Ik heb een soundbar behandeling cadeau gehad van mijn vriendin. Ben niet zo openminded in dit soort dingen, maar wat een verrijking. Uitleggen kan ik het niet, maar is ook niet nodig. Roos super bedankt, ik voelde mij heerlijk op mijn gemak. Top top top!

Stefanie
2 jaar geleden

Twee dagen geleden een soundbar behandeling gehad van Roos, een nieuwe behandeling die ze sinds kort aanbiedt. Ze neemt ruim de tijd, is gefocust en spiegelt je eigen energie. Wil je praten, dan kan dat, wil je dat juist niet, dan kan dat ook.

De behandeling zelf is heel ontspannend. Ze zoekt punten op je hoofd en oefent daar lichte druk op uit. Op sommige plekken voel je echt iets gebeuren, een soort elektrische lading. Soms voel je het ook op hele andere plekken (mijn handen werden bijvoorbeeld warm en voelden tintelig)

Gisteren heb ik tot 10:00 uur uitgeslapen. Dat is in de afgelopen 4 jaar nog nooit gebeurd, normaal ben ik echt met het krieken van de dag al op. ben Verder merkte ik gisteren echt meer rust op in mijn hoofd. Ik maakte me veel minder druk om dingen en mijn angstgedachten waren écht veel minder aanwezig. Ik ben heel benieuwd of dit aanhoudt!

Verder kan ik de soundhealing behandeling ook echt aanbevelen. Zo ongelofelijk ontspannend. Zelfzorg is heel belangrijk, zeker in deze vreemde tijden.

Ik kom snel weer bij je langs Roos! Dank voor je liefdevolle aandacht en positieve energie.

JD
2 jaar geleden

Roos is een energieke, levendige vrouw die tijdens de behandeling een fijne afstemming weet te waarborgen. Daardoor kon ik mij helemaal overgeven aan de klanken tijdens de soundhealing. Mijn hoofd zit vaak vol en ben daardoor snel overprikkelt. De soundhealing heeft hierin veel rust gebracht en ik voel me beter geaard en en beter contact met mijn lichaam. Ik kijk uit naar de volgende sessie. JD

'De Soundhealing heeft me heel goed gedaan. Uit dat drukke hoofd en heerlijk ontspannen. Ook heb ik sindsdien geen last meer van mijn rusteloze benen. Ik heb het gevoel dat ik oude en vastzittende stress heb kunnen loslaten. Super!'- Lia

'Een behandeling bij Roos is een reis door fysieke, psychische en energetische lagen in jezelf waarbij er dingen in beweging komen, verschuiven, opengaan en helder worden. Roos is een prachtige vrouw die dit met aandacht en wijsheid begeleidt. Een absolute aanrader!'-Aletta

'Ik voelde me na de behandeling weer echt vrouwelijk ik en voelde me meer mezelf, een hele bijzondere ervaring. Bedankt lieve Roos'- Lizzy

'Na de eerste behandeling voelde ik na 16 jaar weer warme voeten (en nog steeds) en mijn spijsvertering is verbeterd' -Henk

'Wat was dat fijn:) Echt heel lekker voor mijn voeten en lichaam. Je hebt me echt geraakt en voel me verbonden en heb warme voeten' -Elvana

'Het suizen in mijn oren is zoveel minder geworden en ik voel mijn lichaam weer stromen, bedankt! -Monique

'De stijve spieren in mijn nek en de hoofdpijnen zijn steeds minder geworden en ik ben nu perioden pijnvrij. Wat fijn!' - Nico

'De aandacht en zachtheid die jij gebruikt zijn uniek. Dit in combinatie met je heldervoelendheid wat er nodig is, maakt dat ik me altijd helemaal kan overgeven aan de sessie. Dit is zo nodig in deze tijd, ik zou het iedereen gunnen.'-Anke

'Wat een mooie methodes gebruik je voor je behandelingen. Elke keer voel ik me enorm ontspannen en dicht bij mezelf. Dank je wel!' -Peter