Reactie plaatsen

Reacties

Mamaji
een maand geleden

Met Roos samen zingen voelt licht en krachtig en verwarmend. Zij is open en verwelkomend en authentiek, wat het fijn maakt om met haar samen te zijn.

Sanne
2 maanden geleden

Ik ervoer dat Roos op een hele fijne manier door wie ze is , bedding maakt waardoor ik denk iedereen zich welkom voelt en ruimte voelt zichzelf tw zijn . Wat wil
Je nog meer ! Verder heb ik genoten van de zang avond met chocolade. helemaal top en ook voor de niet zangers onder ons een verademing, een vrolijk en inspirerend geheel.
om je stem eens wat ruimer te gebruiken samen met anderen en toch ieder op zijn wijze !

Nok
2 maanden geleden

Het was weer gezellig bij Roos mantra zingen. Als je in haar huis komt, krijg je meteen een zen gevoel. Echt een lieve warme gastvrouw. Je krijgt onbeperkt thee en lekkere gezonde hapjes. Het was gisteren best koud, dan zorgt ze voor wat dekens. Ook zorgt ze voor verbinding. Ik ontmoet elke keer weer nieuwe leuke mensen. Er wordt gekletst en gelachen.
Mantra zingen heeft iets magisch. De mooie woorden die je keer op keer zingt, Heel mediterend.
Ik was gisteren niet zo in mijn hum, maar avondje met roos kom je weer in een goede vibe. Als spirituel zelfliefde coach, moeder, vrouw en onderneemster, is het ook belangrijk je momenten te pakken en op te laden.
Ze doet ook nog andere dingen zoals klankschalen healing en heerlijke massages geven. Hiermee zorgt ze ervoor dat je meer in verbinding komt met je gevoel. Support deze topper.

Olga aleida v donselaar gordeau
2 maanden geleden

Dag , hierbij een review, ik kan alleen maar zeggen, ga ervoor, werk aan je heling , en gezondheid. Als mantelzorgster moeder. Heb ik les gegeven met name klassiek voor dementerende ouderen, ervaren, Muziek maken luisteren mantra zingen is een opbouwende beleving. Voor het bruin. Je hersens maken als het ware een salto van plezier, lerares Roos is liefdevol en gastvrij, Gun jezelf deze verhelderende positieve beleving. Ga ervoor warme groet Olga aleida.

Sylvia
3 maanden geleden

Kwam bij Roos voor een soundhealing en voet reflex. Super fijne en lieve dame, stelt je op je gemak en heeft een ontzettend fijne energie. Weet wat ze doet, echt een toppertje.

Belle
3 maanden geleden

Een heerlijke massage gehad van Roos; met aandacht, zorg en rust. De klankschalen op het einde waren te gek! Het bracht mijn lichaam in zo'n diepe staat van ontspanning. Echt heel fijn, ik wil er meer!

Serge 't Hoen
4 maanden geleden

Wat een fijne mantrazinsessies, zeg! Overigens kan ik daarnaast de voetreflexmassage en klankschalenmassage ook aanbevelen, oeh en de de atlasmassage. Lijkt wel of ik een fan ben.... Klopt!

Suzanne
4 maanden geleden

Geweldige ervaring waarin je je hoofd helemaal goed leeg kan maken. Roos doet het geweldig.! Echt iemand waarbij je je totaal op je gemak bij voelt. Heb daarna ook heerlijk geslapen. Aanrader!

Belle
5 maanden geleden

Mantrazingen is een mooie meditatieve manier om je hoofd tot rust te brengen en je lichaam te ontspannen. Het is fijn dit met een aantal mensen te doen en gaat voorbij de woorden. Roos is heel goed in een ontspannen gezellige sfeer neerzetten en begeleidt met enthousiasme, toewijding, en soms met Ukelele. Zij helpt je te zakken en thuis te komen in je lichaam. Een avondje in verbinding zingen is een fijne manier om je batterij weer op te laden. Een aanrader!

Angie
6 maanden geleden

Afgelopen woensdagavond mantra's gezongen bij Roos in het bos. Heerlijk om zo samen te zijn en te verbinden met elkaar, de natuur en de helende klanken van de repeterende mantra's. Heerlijk mijn hoofd even leeg kunnen maken en kunnen afsluiten met een vredig gevoel. Ik voel mij bij Roos op mij gemak en ik vind dat ze het erg leuk en vol enthousiastme doet. Met een dankbaar en vrolijk gevoel weer naar huis gegaan.

Harrie
6 maanden geleden

Zeer fijne energie om je bij te willen bevinden!
Roos heeft een luisterend oor en kan daar ook zeker naar handelen!
Als herboren vertrokken weer.

Aniek
een jaar geleden

Al twee keer bij Roos geweest en voelde me bij binnenkomst al direct op mijn gemak. Roos is een heel vrolijk en oprecht persoon, openminded, neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat voor behandeling bij je op dat moment het beste past. Heb fijne atlas massages gehad die erg geholpen hebben. Daarnaast een sessie access bars gedaan, voelde echt als een cadeau voor mezelf. Veel rust hierna ervaren. Ga zeker vaker langs!

Corine
een jaar geleden

Afgelopen week voor de 2e keer bij Roos geweest voor de massage met klankschalen, was heerlijk ontspannen en genieten, echt een aanrader. Bij binnenkomst al door de warmte en wierrook geur en middels meditatie kom je even tot rust waarna de massage start. Ook de 1e keer had ik al een fijne ervaring met pedicure en massage, Roos is een leuke, spontane en fijne persoonlijkheid waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze neemt ruim de tijd voor de behandeling, erg prettig en voor herhaling vatbaar!

Sander
een jaar geleden

Ik zocht een voetreflexzool massage, voor ontspanning en verlichting van pijn en kwam via AdemVrijBijMij bij Roos terecht. Het eerste contact verliep telefonisch en wat me direct opviel was de aangename, opgewekte stem. Leuk gesprek gehad en de eerste afspraak was snel gemaakt. Eenmaal aangekomen bij haar praktijk in De Bilt deed ze de deur open en een weldaad aan etherische oliën kwam me tegemoet. Voor iemand die hoog sensitief is en erg sterk reageert op geuren wederom een pluspunt. In haar keurige behandelkamer even een intakegesprek gehad, waarin ze uitlegde wat ze ging doen bij de Voetreflex-Soundhealingsessie. Ik voelde me helemaal op m’n gemak dus ging rustig op de behandeltafel liggen, benieuwd naar de ervaring. De voetmassage was erg fijn, i.c.m. de klankschalen die zo nu en dan een tikje kregen en het geluid op gegeven moment wel in surround leek, overal om heen die warme, serene gong, terwijl de schaal in de buurt van m’n voeten stond, heel bijzonder! Voor ik het wist voelde ik me heerlijk ontspannen en werd mijn hoofd lichter en leger, terwijl ik steeds verder wegzakte in die weldadige rust. Alle dagelijkse zorgen en pijntjes verdwenen naar de achtergrond. Na de behandeling van ruim een uur liet ze me rustig bijkomen en kreeg ik nog een kopje kruidenthee om weer even te landen op aarde en na te praten. Toen ik weg ging heb ik nog even in de auto gewacht met wegrijden om tot mezelf te komen en ben binnendoor weer naar huis gereden, i.p.v. via de snelweg, omdat ik wilde genieten van de meer ontspannen rit en genieten van de omgeving.

Een andere keer heb ik een Access Bars sessie gehad, waarbij ik niet had gezegd waar ik mee zat of wat ik wilde bereiken, maar zodra Roos mijn hoofd aanraakte, voelde ze intens, recent verdriet en dat was spot on, had net een relatie van 10 jaar beëindigd. Knap hoe ze dat aanvoelde. Ook in tijdens deze sessie weer totale ontspanning en na afloop een leeg hoofd, alsof ik was gereset. Het effect zou ook nu weer lang aanhouden. Ik merkte dat ik de tijd erna weer meer dingen oppakte en ook afmaakte (o.a. meer sporten) en vond dat erg positief.

Weer een andere sessie heb ik de Atlas massage geprobeerd, wegens jarenlange zenuwpijn na een sportblessure in mijn schouder en nek, waar ik niet afdoende kon worden geholpen met fysiotherapie en chiropractie. Was er aanvankelijk wel sceptisch over vanwege de korte duur (3 sessies van 10 minuten), maar ook hier resultaat geboekt en sinds lange tijd veel minder pijn ervaren.

Wat ik ook erg lief vond was de nazorg van Roos, ze heeft me na de behandeling nog een paar keer geappt om te vragen hoe ik de behandeling heb ervaren en hoe het met me ging en nog tips doorgestuurd met oefeningen voor mijn nek en schouder. Heel mooi, zo’n betrokken en positief ingestelde behandelaar! Kortom: ik kan Roos van harte aanbevelen, heb inmiddels ook al een vriendin naar haar doorgestuurd die ook erg te spreken was over het resultaat.

Conny Verloop
2 jaar geleden

Bedankt voor de fijne behandeling: zowel de pedicure behandeling als de massage waren fantastisch!

'De Soundhealing heeft me heel goed gedaan. Uit dat drukke hoofd en heerlijk ontspannen. Ook heb ik sindsdien geen last meer van mijn rusteloze benen. Ik heb het gevoel dat ik oude en vastzittende stress heb kunnen loslaten. Super!'-Lia

'Een behandeling bij Roos is een reis door fysieke, psychische en energetische lagen in jezelf waarbij er dingen in beweging komen, verschuiven, opengaan en helder worden. Roos is een prachtige vrouw die dit met aandacht en wijsheid begeleidt. Een absolute aanrader!'-Aletta

'Ik voelde me na de behandeling weer echt vrouwelijk ik en voelde me meer mezelf, een hele bijzondere ervaring. Bedankt lieve Roos'-Lizzy

'Na de eerste behandeling voelde ik na lange tijd weer warme voeten (en nog steeds) en mijn spijsvertering is verbeterd' -Henk

'Wat was dat fijn:) Echt heel lekker voor mijn voeten en lichaam. Je hebt me echt geraakt en voel me verbonden en heb warme voeten'-Elvana

'Het suizen in mijn oren is zoveel minder geworden en ik voel mijn lichaam weer stromen, bedankt!'-Monique

'De aandacht en zachtheid die jij gebruikt zijn uniek. Dit in combinatie met je heldervoelendheid wat er nodig is, maakt dat ik me altijd helemaal kan overgeven aan de sessie.'-Anke

'Wat een mooie methodes gebruik je voor je behandelingen. Elke keer voel ik me enorm ontspannen en dicht bij mezelf. Dank je wel!'-Peter