Over Roos

Mijn naam is Roos Hellevoort en sinds 2010 heb ik mijn eigen onderneming. Ik ben met mijn praktijk begonnen als diabetisch en reumatisch pedicure, schoonheidsspecialiste en met verschillende massagevormen. Gaandeweg ben ik me onder andere meer gaan richten op de voeten: (tenen lezen en voet diagnostiek) er is veel af te lezen aan de voeten en ze zijn een mooie ingang om te aarden, om los te laten en om een diepte-ontspanning te ervaren.

Ook heb ik het altijd fijn gevonden om mensen te helpen en om ze met een fijner en lichter gevoel de deur uit te laten lopen. Gaandeweg is mijn interesse voor een meer holistische praktijk en aanpak gewekt, mede door mijn eigen ontwikkeling, en de cursussen en Workshops die ik hierin heb gevolgd. Verder ben ik altijd erg nieuwsgierig geweest naar wat ons lichaam en energieveld met elkaar te maken hebben, en hoe deze elkaar beïnvloeden (ik werk in mijn sessies ook op de energiecentra van ons systeem). 

                    Aarden en Je lichaam weer echt belichamen

Dit is mijn grote uitdaging in het leven (en van iedereen denk ik eigenlijk wel in deze tijd). mijn lichaam belichamen, ont prikkelen en zakken in mijn lichaam, om zo dichtbij mezelf te kunnen blijven. Een rode draad, waarin ik ook graag anderen ondersteun. En vandaar dat ik dit ook uitdraag met SoRosa.

Soundhealing

De werking van muziek/klank heeft me altijd geboeid. Niet gek ook dat ik tijdens de opleiding voor Soundhealing helemaal 'aan' ging: nu voelde ik echt wat de juiste trillingen voor je kunnen doen. En het lichte en geaarde gevoel wat ik na de eerste Soundhealing-sessie kreeg wilde ik iedereen laten ervaren! Niet snel na het behalen van mijn diploma ben ik er dan ook mee aan de slag gegaan. Vaak ben ik nog verbaasd wat de Soundhealing voor mensen kan betekenen: de diepteontspanning waardoor je weer écht in je lichaam zakt en opnieuw verbind met je lichaam en deze letterlijk weer belichaamt. En de lagen die hierdoor kunnen worden losgelaten, waardoor je jezelf een stuk lichter kan voelen. Letterlijk de ballast opruimen.
Maar tenminste het ontspannen en geaarde gevoel meegeven aan anderen, vind ik al heel mooi en ondersteunend. De Soundhealing combineer ik met de Voetreflexmassage. Dit omdat het een mooie en aanvullende werking heeft op elkaar.

Shine Your Light Sessie

Tijdens opstellingenwerk heb ik de de krachtige frequentie van dolfijnenenergie ervaren. Deze hoge frequentie zorgt voor meer licht in je systeem waardoor je op meerdere lagen word opgeschoond. Met heel veel plezier geef ik dan ook de Shine Your Light sessie: hierin combineer ik de dolfijnenenergie met een op maat gemaakte klankreis. De speelse, lichte en intelligente energie van de dolfijnen weet precies waar naartoe te gaan om je meer doorstroming en licht te laten ervaren. Hierna kan je je weer je lichte zelf voelen, die je in werkelijkheid bent. Het heeft bij mij voor een transformatie gezorgd, die ik graag doorgeef! 

Hiernaast begeleid ik met heel veel plezier Mantra avonden: de klanken en het samenzijn werken ontspannend, helend en verbindend. wat een feestje zijn deze avonden telkens weer!