Over Roos

Mijn naam is Roos en sinds 2010 heb ik mijn eigen onderneming. Ik ben met mijn praktijk begonnen als medisch pedicure, schoonheidsspecialiste en met verschillende massagevormen. Gaandeweg ben ik me onder andere meer gaan richten op de voeten: er is veel af te lezen aan de voeten en ze zijn een mooie ingang om te aarden, om los te laten en om een snelle diepte-ontspanning te ervaren. Met veel plezier heb ik dan ook tenen gelezen en Voetdiagnostiek toegepast. Aarding: Dit is mijn grote uitdaging in het leven. Aarden en zakken in mijn lichaam, en zo dichtbij mezelf kunnen blijven. Een rode draad, waarbij ik hopelijk ook anderen kan ondersteunen.

Hiernaast bied ik Mantra's zingen aan en het dansen op blote voeten, genaamd Dans je vrij!
In groepsverband dansen op je eigen manier, in stilte, en op blote voeten. Hier komen mijn passie voor muziek, dansen en de voeten, onze basis, samen. Op deze manieren vastzittende energie laten doorstromen en loslaten vind ik heel fijn om te doen en om anderen te laten ervaren. Aarding is dus voor mij altijd een uitdaging in mijn leven, en vandaar dat ik dit ook uitdraag met SoRosa. Aarden en het laten doorstromen van de vastzittende energie in je lijf.

Altijd heb ik het fijn gevonden om mensen te helpen en om ze met een fijner en lichter gevoel de deur uit te laten lopen. Gaandeweg is mijn interesse voor een meer holistische praktijk en aanpak gewekt, mede door mijn eigen ontwikkeling, en de cursussen en workshops die ik hierin/over heb gevolgd. Verder ben ik altijd erg nieuwsgierig geweest naar wat lichaam, ziel en ons energieveld met elkaar te maken hebben en hoe deze elkaar beïnvloeden. 

Soundhealing

De werking van muziek/klank heeft me altijd erg geboeid. Niet gek ook dat ik tijdens de opleiding voor Soundhealing helemaal 'aan' ging: nu voelde ik echt wat de juiste trillingen voor je kunnen doen. En het lichte en geaarde gevoel wat ik na de eerste Soundhealing-sessie kreeg wilde ik iedereen laten ervaren! Niet snel na het behalen van mijn diploma ben ik er dan ook mee aan de slag gegaan. Vaak ben ik nog verbaasd wat de Soundhealing voor mensen kan betekenen: de diepteontspanning waardoor je weer écht in je lichaam zakt en opnieuw verbind met je gevoel en je lijf. En de lagen die hierdoor kunnen worden losgelaten, waardoor je jezelf een stuk lichter kan voelen. Letterlijk de ballast opruimen.
Maar tenminste het ontspannen en geaarde gevoel meegeven aan anderen, vind ik al heel mooi en ondersteunend. De Soundhealing combineer ik onder andere met de Voetreflexmassage. Dit omdat het een mooie en aanvullende werking heeft op elkaar. Ook bied ik een lichaamsmassage met klankschaalmassage aan. Een hele fijne manier om tot jezelf te komen en om te zakken in je lichaam.