Over Roos

Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk. Ik ben begonnen als medisch pedicure, schoonheidsspecialiste en met verschillende massagevormen. Gaandeweg ben ik me steeds meer gaan richten op de voeten: er is heel veel af te lezen aan de voeten en ze zijn een mooie ingang om te aarden, om los te laten en om een snelle diepte-ontspanning te ervaren. Tenen lezen, voetreflexolgie en voetdiagnostiek vind ik dan ook reuze interessant en dit pas ik met veel plezier toe in mijn praktijk. Ook bied ik BarefootBeats aan: in groepsverband dansen op je eigen manier en op blote voeten. Hier komen mijn passie voor muziek, dansen en de voeten samen. Op deze manieren vastzittende energie laten doorstromen en loslaten vind ik heel fijn om te doen en om anderen mee te ondersteunen.

Altijd heb ik het fijn gevonden om mensen te helpen en om ze met een fijner en lichter gevoel de deur uit te laten lopen. Gaandeweg is mijn interesse voor een meer holistische praktijk gewekt, mede door mijn eigen ontwikkeling, en de cursussen en workshops die ik hierin/over heb gevolgd. Verder ben ik altijd erg nieuwsgierig geweest naar wat lichaam, geest en ons energieveld met elkaar te maken hebben en hoe deze elkaar beïnvloeden. Ook ben ik erg enthousiast over de praktische en doeltreffende Atlas en de Atlas-Lumbaalmassage: veel (aan de wervelkolom gerelateerde) klachten kunnen door deze methoden verzachten. 

Soundhealing

De werking van muziek/klank heeft me altijd erg geboeid. Niet gek ook dat ik tijdens de opleiding tot Soundhealer (bij De Ohmpunctuur Academy heb ik de opleiding gevolgd) helemaal 'aan' ging: nu voelde ik echt wat de juiste trillingen voor je kunnen doen. En het lichte en geaarde gevoel wat ik na de eerste Soundhealing-behandeling kreeg wilde ik iedereen laten ervaren! Niet snel na het behalen van mijn diploma ben ik er dan ook mee aan de slag gegaan. Vaak ben ik nog verbaasd wat de Soundhealing voor mensen kan betekenen: de diepteontspanning waardoor je in je eigen weten komt (doordat je hersengolven vertragen door de trillingen), en de lagen die mensen mede hierdoor kunnen loslaten waardoor ze zich lichter en meer in hun lichaam voelen. Maar tenminste het ontspannen en geaarde gevoel meegeven aan anderen, vind ik al heel mooi en ondersteunend. De Soundhealing combineer ik onder andere met de Voetreflexmassage. Dit omdat het een mooie en aanvullende werking heeft op elkaar. Ook bied ik een intuïtieve lichaamsmassage met klankschaalmassage aan. Een hele fijne manier om tot jezelf te komen en om te aarden.

Tijdens mijn behandelingen werk ik met de essentiële oliën van DoTERRA. Deze werken ondersteunend en ruiken erg lekker.