In deze uitgebreide workshop Tenen Lezen leer je alles over tenen lezen en hoe je je eigen tenen kan uitlezen. In je tenen en voeten word je karakter en persoonlijkheid weerspiegeld. Stap voor stap leg ik in deze video's uit hoe je dit doet. Ook krijg je een werkboekje en voetenkaart bij de workshop. Je zal nooit meer hetzelfde naar je voeten kijken.

Heel veel plezier!

De vijf fysieke chakra's zijn weerspiegeld in je tenen. Ik vertel je in deze uitgebreide workshop meer over je karakter en persoonlijkheid weerspiegeld in je tenen, en hoe de chakra's hiermee in verbinding staan. Ook vertel ik je hoe je door deze kennis invloed kan uitoefenen op de chakra's en de thema's die spelen in je leven. Dus via je tenen kan je je chakra's beïnvloeden, en kan je meer aarding en ontspanning krijgen in bepaalde thema's in je leven. Ook mooi ter ondersteuning bij je clïenten als je bijvoorbeeld als voetreflexoloog of therapeut werkt. 

Inclusief werkboekje en chakra-voetenkaart.

 

In deze workshop vertel ik meer over hoe je de tenen van (je) kinderen kunt aflezen. Een welkome hulp bij de opvoeding, en een erg leuke en speelse manier om elkaars karakter en persoonlijkheid af te lezen via de tenen. Juist omdat kinderen zo snel ontwikkelen, kan er ook veel veranderen aan de kenmerken van de tenen en voeten, en zo kan je ook invloed uitoefenen op de thema's die spelen in het leven van het kind. En kinderen vinden het lezen van de tenen ook vaak heel interessant! Ook begin ik de workshop met basiskennis over Tenen Lezen.

In deze workshop met werkboekje en voetenkaart, laat ik je voet en massage-oefeningen zien om meer ontspanning te krijgen in je tenen en voeten. Doordat je met het tenen lezen inzicht hebt gekregen in je karakter en persoonlijkheid weerspiegeld in je tenen, kan je er hiermee meer ontspanning, aarding en doorstroming inbrengen. Dus zo kan je van binnen (door de bewustwording) en van buiten (door de oefeningen) invloed uitoefenen op de thema's. Ondersteunend als je werkt als voetverzorger,voetreflexoloog of lichaamstherapeut. 

Schimmelnagels, loslatende nagels, ingroeiende nagels en ribbels op de nagels. Het zijn een paar voorbeelden van kenmerken aan de nagels die iets weerspiegelen over de periode waar je in kan zitten en over je karakter en persoonlijkheid. In deze workshop vertel ik je hier uitgebreid over. En door deze kennis kan je inzichten opdoen over wat deze kenmerken je spiegelen, en er zo invloed op uitoefenen. Ook begin ik de workshop met basiskennis overTenen Lezen.

Heel veel kijkplezier!