Een sfeerimpressie van de Mantra avond met Renate en Roos. We zingen hier de Mantra Ong Namo.

Mantra's zingen met Cacao ceremonie

Elke Woensdagavond van 20:00-22:00 

Dit is doorlopend en het bedrag is 15 euro.

 

 

De Mantra avond met Cacao ceremonie

Een fijne en warme avond in verbinding en met plezier. Op deze avond gaan we samen mantra’s zingen, waarbij ik zal begeleiden met mijn ukelele of gitaar.
We combineren het zingen met het vooraf samen nuttigen van de hart-opener Cacao. Zelf heb ik deze combinatie als enorm verbindend met mijzelf en met anderen ervaren. Wat de Cacao nog meer voor ons doet is onder andere: het is goed voor de hart en bloedvaten, de huid en spijsvertering. Er zitten ontzettend veel antioxidanten in cacaopoeder welke helpen vrije radicalen te bestrijden en het verouderingsproces tegen kunnen gaan. Hiernaast zit cacaopoeder boordevol mineralen (onder andere Magnesium) en aminozuren welke ervoor zorgen dat je een 'gelukkig' gevoel krijgt van chocolade. Ik gebruik biologische Cacao uit de Dominicaanse Republiek.

 

 

 

Elke laatste Vrijdag van de maand:

Mantra's zingen met Renate en Roos

Op deze avond gaan we samen ons licht laten schijnen.
Heerlijk mantra’s zingen met elkaar brengt verbinding, verwarming en plezier!
We starten met een lichtje aansteken (met een mooie inleidende meditatie van Renate) met jouw wens of intentie. Gevolgd door het nuttigen van Cacao. Zo zingen we in verbinding, met intentie en met een cirkel van licht. We zingen onder leiding van de gitaar en Ukelele, en er liggen instrumenten om te bespelen als je daar zin in hebt.
Praktisch:
We zingen in de ruimte van Renate Wolthuis van Massagepraktijk Bloesem in Bilthoven. https://massagepraktijkbloesem.nl/
De inloop is vanaf 19:45 en om 20:00 starten we.

 

Woensdag 22 Februari:

Mantra special Onder de Acacia met Mamaji en Roos.

Op deze avond zingen we in de ruimte van Mamaji van Onder De Acacia in Bilthoven. Mamaji bied met haar onderneming Onder De Acacia meditaties, bosbaden en retraites aan. We starten met haar fijne meditatie en samen zullen we deze avond begeleiden. Ik zal dit wederom doen met mijn Ukelele en Gitaar. Er is volop thee en lekkers. We zingen voornamelijk in het Sanskriet.

Praktisch: De inloop is vanaf 19:45 en we starten om 20:00. We eindigen om 22:00. We zingen op de Acacialaan 1 in Bilthoven. De website van Mamaji: https://www.onderdeacacia.nl/