Wat is Voetreflexologie?


Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is, kan voetreflexologie helpen om verstoorde balans te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren. Zo stelt voetreflexologie de mens in staat zichzelf te helpen, te genezen of in een betere conditie te brengen.

Doordat het zenuwstelsel ontspant en de doorbloeding verbeterd, vind er een diepteontspanning plaats, wat weer een positieve uitwerking kan hebben op veel disbalansen in je lichaam. En zo geeft deze behandelmethode het zelfherstellend vermogen van je lichaam een boost. 

Enkele voorbeelden waarbij Voetreflexologie kan ondersteunen zijn:

Geestelijk: Stress, slecht slapen, bedplassen bij kinderen, angsten, je opgejaagd voelen/nerveuze gevoelens, piekeren, niet in lijn zijn met jezelf.

Lichamelijk: Rusteloze benen, hormoonschommelingen, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, huidklachten, spier en gewrichtsklachten, wintervoeten.

 

Het beste resultaat is een behandelreeks van 4 maal achtereen in een tijdsbestek van 4-5 weken tussen elke behandeling. Hier krijg je dan ook 20 procent korting op als je voor dit pakket kiest. ook kan je kijken of je de behandeling vergoed krijgt bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de beroepsgroep van de BER.

 

*Tijdens de behandelingen werk ik met de essentiële oliën van DoTERRA, deze werken ondersteunend  en ze ruiken en voelen ook heel fijn.*