Soundhealing

Deze methode om door middel van de trillingen van de instrumenten, vervuilingen in het energieveld en disbalansen in de energiecentra op te sporen en af te voeren, is een mooie manier om onder andere te aarden en te zakken in je lichaam.              De frequenties zorgen op celniveau voor balans en ontspanning en zo kan de stress-staat van de cellen hersteld worden. Dit is de basis van veel aandoeningen omdat hierdoor het immuunsysteem en ons natuurlijke ritme verstoord kan zijn. De soundhealing brengt je systeem in staat van harmonie en in je natuurlijke frequentie, en zo kan er heling plaatsvinden. Als we niet resoneren met een deel van onszelf of onze omgeving, worden we dissonant en daarom ongezond, onze natuurlijk gezonde frequentie wordt een frequentie die trilt zonder harmonie, waardoor ziekte (disbalans) kan ontstaan. 

Dit geaarde en ontspannen gevoel, wil ik heel graag aan je meegeven; vooral in deze tijd waarin we veel in ons hoofd kunnen zitten en we er niet omheen kunnen dat er op veel vlakken transformatie plaatsvind, is het heerlijk om te zakken in je lichaam en de aarding en doorstroming weer te ervaren. Ik combineer de Soundhealing-behandeling onder andere met Voetreflexologie, omdat het een mooie aanvulling is op elkaar: de voetreflex laat je landen in je lichaam en zet je systeem ‘aan’, waardoor de trillingen van de Soundhealing nog beter hetgeen wat in balans mag komen, kan bereiken (de frequenties van de klanken trillen naar de plekken toe die in balans mogen komen). De voetreflexmassage is ook los te boeken. Lees hier meer over de voetreflexologie.

Waar ik naast de Soundhealing en de andere behandelingen die ik aanbied ook erg enthousiast over ben en toepas in mijn praktijk, is Access Bars. Met de Soundhealing kan je bepaalde 'klachten' van je lichaam loslaten of verzachten. En met de Bars blaas je als het ware je energiehuishouding schoon: vastzittende emoties, patronen en gedachteloops die je niet dienen en 'zwaar' maken (en aan de grondslag kunnen liggen van ongemakken of ziekten in je systeem) worden gereset. Waardoor het effect van de Soundhealing langer door kan werken omdat je niet zo snel 'terugvalt' in oude patronen.

 

 

Tijdens de opleiding