Atlasmassage

Veel mensen hebben last van een pijnlijke nek, schouder of arm. en knopen, Vaak als gevolg van overbelasting. Deze knopen worden er door de reguliere therapieën vaak hardhandig uitgedrukt, wat geen pretje kan zijn. En ook op de lange termijn heeft  dit vaak niet het gewenst effect.

Nieuwe techniek

Door deze nieuw ontwikkelde nek-schouder massagetechniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken in een hele korte tijd, en op een veilige en zachte manier verholpen. De techniek word op een natuurlijke wijze toegepast, zonder te kraken of andere hulpmiddelen. Om deze reden is de Atlasmassage ook erg geschikt voor het behandelen van hoofdpijn of een nekhernia. 

10 Minuten

Met de Atlasmassage is 10 minuten zacht masseren ruim voldoende voor een enorm merkbaar resultaat. Bij hevige nek-en schouderklachten is het dan ook veel beter om de Atlasmassage 3 keer 10 minuten toe te passen dan 1 keer een halfuur. Het effect is vele malen groter dan bij andere therapieën of massages en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.