Mantra's zingen

 

Het woord mantra is een combinatie van de woorden man(asah) en tra.

Deze woorden komen uit het Sanskriet (oud Indiaas), en kunnen worden gezien als een herhalend lied met een helende kracht. Man(asah) staat voor geest, en tra voor de bevrijding van de geest. In andere woorden: het bevrijden van het denken.

 Alles bestaat uit energie, en energie bestaat uit trillingen: zo ook klanken. Wanneer we dus met onze stem en behulp van een mantra een klank maken, zetten we een bepaalde trilling in ons lichaam in beweging. En elke mantra heeft ook weer een andere betekenis, dus een andere helende uitwerking op ons systeem.

Samen mantra's zingen. Een van mij grote passies! Soms spannend maar als je daar doorheen gaat kan het samen zingen zó bevrijdend, ontspannend en verbindend werken. In het bos in De Bilt (bij goed weer), of op een andere locatie in de buurt verzorg ik het Mantra's zingen. Ik begeleid hierin met mijn gitaar. We zingen voornamelijk in het Sanskriet (oud Indiaas). Ik vertel waar de Mantra's voor staan zodat je weet wat ze doen en waar ze voor staan. Ook heb ik de teksten erbij liggen zodat je mee kan lezen.


Praktische informatie

 

  • Agenda mantra's zingen: Zie Data evenementen voor de actuele data. ALTIJD AANMELDEN VAN TEVOREN.
  • De bijdrage is €15

    Op deze website kan je Tickets kopen voor de Mantra avonden: https://hipsy.nl/shop/sorosa

  • Het adres is: Seringstraat 10, 3732DB De Bilt. Tenzij we elders zingen. Dit kan je vinden bij Data evenementen
  • Meer informatie over de Cacao die ik gebruik tijdens de Mantra avonden vind je ook bij : Data evenementen