Access Bars

Access Bars is een energetische behandeling die een frisse wind door je energiehuishouding blaast en gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens kan veranderen. De Bars maken ruimte: de lading van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je harde schijf word opgeruimd, oude programma's en ongebruikte bestanden worden verwijderd die je energiesysteem zwaar en overladen maken.

En zo kan je je meer focussen op wat je echt wilt in je leven (en functioneer je minder vanuit de automatische piloot) en ben je hier ontvankelijker voor. Daarom kan je ook direct na een Access Bars behandeling meer energie en ruimte voelen.

Tijdens de behandeling hoef je niet te praten of aan te geven waar de punten van aandacht zitten: de banen worden geactiveerd en je zal vaak direct na de behandeling verlichting voelen en meer ruimte voelen. Zoals de oprichters van Access Bars mooi zeggen: in het ergste geval voel je je alsof je een ontspannen massage hebt gehad en in het gunstigste geval bemerk je positieve veranderingen in je leven. Ik ben dan ook enorm enthousiast over deze praktische en doeltreffende behandelmethode. 

Ontspanning en meer ruimte in je hoofd hoop ik je te kunnen meegeven met deze sessie.